Cottocrudo

Náš tým

Leonardo Di Clemente

ŠÉFKUCHAŘ

 Leonardo Di Clemente Profile

S více jak osmnácti lety zkušeností, Leonardo Di Clemente přichází do Prahy z hotelu Four Seasons v Budapešti, kde pracoval jako šéfkuchař od roku 2013. Jeho kariéra ve Four Seasons také zahrnuje šest let v Londýně a pět let v Tokyu. V Tokyu navíc působil šest měsíců v japonské restauraci Ryugin, oceněné třemi hvězdami Michelin.

„Pocházím z tradiční italské farmářské rodiny, kde používáme zdravé a čerstvé suroviny. Kombinace „mama“ stylu s dnešními kulinářskými trendy byla pro mě v kuchyni vždy prioritní. Speciální pozornost bude upřena na crudo část restaurace s čerstvými syrovými rybami, kde plánují využít i svých znalostí z Japonska.“

Leonardo ukončil studia na hotelové škole Addetto Al Servizi Alberghieri Di Cucina ve městě Bari. Spolupracoval na několika publikacích prestižního kulinářského institutu ETOILE v Benátkách, kde také vyučoval.

 

David Anger

 EXECUTIVE SOUS CHEF

 David Anger Profile